Layout og grafiskarbejde og

markedsføring For kunstfotograf Ingrid Bugge.


Hos Ingrid lavede jeg følgende:

- Grafik og Layout af hendes kunstbog Ballettens Indre Rum, Sidetal: 138 sider.
Format: 34 cm x 30 cm.
Sprog: Bogen er sat med to sprog, – dvs. både med dansk og engelsk tekst.
Bogen udkom officielt d. 7. maj 2014, på det kongelige Teater i Balkon foyeen.
- i samarbejde med Ingrid Bugge stod jeg for tæt kontakt med trykkeriet.
- Pressemeddelelser
- Flyers, plakater webbannere, facebook teasers
- Konceptet "Ballettens Syv" en speciel udgivelse af syv kunstværker der blev udstillet i Politikens Boghandel. De syv kunstværker blev samtidig brugt som teasers for projektets lancering af Både bogen og soloudstilling på Kunsthal Silkeborg Bad. Kunstværkerne var nøje udvalgt fra syv forskellige baletter, og blev fulgt af små historier fra de forskellige balletters historie.
- Opdatering og oprydning af CMS i Ingrids wordpress hjemmeside. SEO.optimering. Ny organisering af sidens forskellige menuer og undersider, således at hjemmesiden blev nemmere at finde rundt i og så læseligheden blev mere præcis. Herunder optimering af links blandt de interne sider.
- Præsentations vidoer, både af kunstværkerne og af bogen. Videoerne blev brugt til at pitche projektet hos bloggere, til pressen og til boghandlere. Herunder opfindelsen af sætningen "One Book - One Exhibition - One iBook", for at tydeliggøre projektets tre-enighed.
- tre små videoer (gifpræsentationer) til e-bogen, som viser arbejdet bag kunstværkerne. Herunder også en forside til eBogen.
- stod for at pitche projektet til diverse bloggere og presse. Herunder fik jeg lavet et pitch til The Guardians Balletanmelder som skrev en meget fin artikel. Derudover fik Ingrid Bugge et et Feature af nogle af hendes kunstværker på The Guardians hjemmesides forside.